Ihonhoito rutiini 2017 & vinkkejĂ€!💎


Hei!
Onko teitĂ€ ikinĂ€ kiinostanut millĂ€ tavalla muut hoitaa niiden kasvoja tai minkĂ€ takia nillĂ€ ei ole paljon epĂ€puhtauksia? Joitakin ei vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ kiinosta ihonhoitoon liityyvĂ€t jutut, mutta itse haluan nyt jakaa teille mun vinkit ihonhoidosta😊.

EnsimmÀiseksi haluan kertoa teille suosikki tuotteeni ihonhoitoon ja sen jÀlkeen voidaan mennÀ vinkkejen pariin.
1. SyvÀpuhdistava puhdistusvaahto- Seba med Clear face
2. Kasvojenpuhdistus aine- Clinique 2
3. Kasvoille kosteusvoide- Biotherm Aquasource ( melkein loppuun kÀytetty), Lumene lÀhde source ( vÀhÀn kÀytetty )
4. Finneille tarkoitetu peite puikko- Aco✨

MinĂ€ yritĂ€n hoitaa mun kasvoja aamuisin ja iltaisin. Aamulla kun olen herĂ€nnyt menen huuhtelemaan kasvot kylmĂ€llĂ€ vedellĂ€ jotta herÀÀn hyvin. Aamulla laitan vielĂ€ jompaa kumpaa kosteusvoidetta naamalle ja finnejen nĂ€yttĂ€ville aluille töpöttelen peitepuikkossa olevaa juttua😄.

 Illalla kun menen suihkuun huuhtelen naaman jotta kaikki turha ( ylimÀÀrĂ€inen ) lika sun muut lĂ€htee pois. Suihkun jĂ€lkeen pesen kasvot sillĂ€ syvĂ€puhdistavalla vaahdolla ja pesen sen pois. Kylpyhuoneen peilin edessĂ€ levitĂ€n kasvojenpuhdistus ainetta iholle ja menen omaan huoneeseeni. SiellĂ€ laitan kosteutusvoidetta, jotta iho pysyy raikkaana ja laitan tarvittaessa vielĂ€ finneille tarkoitettua peitepuikkoa🙌✨.

Vaikka tĂ€tĂ€ postausta onkin mennyt jo aikalailla, niin tĂ€hĂ€n loppuun haluan kertoa pari vinkkiĂ€ ihonhoitoon liittyen.☺

1. Muista pestĂ€ meikit ennen nukkumaan menoa! On tĂ€rkeÀÀ muistaa pestĂ€ todella huolella iho, jos ei halua saada lisÀÀ epĂ€puhtauksia.🙌

2. Äskeinen oli ehkĂ€ vĂ€hĂ€n liian perus, mutta tĂ€ssĂ€kin tulee yksi tĂ€llĂ€inen! Pyri aina tekemÀÀn kaikki kohdat mitkĂ€ sulla on kasvojenhoidossa☺. Olen itsellĂ€ni huomannut ettĂ€ jos jĂ€tĂ€n 1-2 kertaa jonkun jutun pois kasvojenhoidossa, se katkeaa kokonaan😞. Olen kokenut sen jĂ€rkevĂ€ksi, ettĂ€ vaikka kuinka paljon vĂ€syttĂ€isi illalla teen kaikki vaiheet huolellisesti.

3.Testaa vĂ€hĂ€n kaikkia merkkejĂ€. TĂ€mĂ€ on vĂ€hĂ€n tĂ€llĂ€nen jĂ€nskĂ€, mutta juu.😅 En halua kuulostaa miltÀÀn apteekin tĂ€diltĂ€, mutta se on totta: kun kokeilee eri merkkisiĂ€ tuotteita, jossakin vaiheessa löytyy ne omalle iholle sopivat tuotteet. EikĂ€ kannata lannistua jos heti ei löydy, siihen saattaa mennĂ€ aikaa jonkin verran👍.

TĂ€mĂ€ postaus oli ehkĂ€ vĂ€hĂ€n erillainen mitĂ€ olen tĂ€hĂ€n mennessĂ€ tehnyt ja tĂ€tĂ€ oli kiva toteuttaađŸ˜ș. Katson jos tĂ€llĂ€inen "lifestyle, lifehasck jne." tyylinen ois mulle sopiva, niin voisin alkaa tekemÀÀn enemmĂ€nkin tĂ€llĂ€isiĂ€ juttuja.🙌 Mutta mutta.. Oikein hyvÀÀ loppupĂ€ivÀÀ teille kaikille siellĂ€ ruutujen toisella puolella💛.

Kommentit

Suositut tekstit