Miten selviytyä rankan koulu- tai työpäivän jälkeen??😥✨

Miten selviytyä rankan koulu- tai työpäivän jälkeen?

Koulupäivä päättyi juuri ja olen uuvuksissa neljän päivästä. Kävelen kotiovelle mieli ja kroppa väsyneenä, mutta uusia ajatuksia täynnä. Avaan kotioven, työnnän sen kiinni. Heitän nopeasti kengät jalasta ja lysähdän eteisen lattiallle. Makaan siinä niin paljon kuin tarve vaatii ja sen jälkeen alan miettimään mitä söisin.😺

Tänään ajattelin vähän kertoa, mitä erillaisia kokemuksia mulla on ollut rankkojen koulu- tai työpäivän jälkeen. Ja sen lisäksi jaan teille muutaman jutun miten selvityä niistä😊👍.

1. Aika moni varmaan tietää tunteen, kun ei jaksa enään kiristäviä farkkuja tai sotkusia hiuksia😅. Ainakin itse en tykkää kauheasti olla neljän päivän jälkeen epämukavissa vaatteissa, joten voin suositella ensimmäiseksi: vaihtamaan rennot vaatteet, pesemään turhat meikit pois ja houkset kiinni ( itse pidän sotkuisella nutturalla ).






Joku huppari, leginsit ja pehmeät sukat on todella hyvä yhdistelmä👍.






2. Jos työ- tai koulupäivän aikana on tullut läksyjä tai töitä joita on pakko tehdä samana päivänä, kannattaa siirtyä niiden pariin😄📚. Ps. Sitä ennen kannattaa nappasta jotain pientä syötävää esim. Omena tai välipalakeksi👍

Tässä näkyy mun oma työpöytä jolla teen kouluhommia ja kertaan kokeisiin☺. Jos sulta sattuu löytymään joku pehmuste tai tuollainen iso kaulahuivi: se kannattaa heittää alle pehnusteeksi läksyjä tehdessä📚🙌.



3. Kun olen koko päivän koulussa ollut ja mennyt luokasta toiseen, mahakin alkaa pakosti jossakin vaiheessa murisemaan😂. Ainakaan pitkinä päivinä ei kannata yrittää pidättää nälkää😅. Sinä olet ansainnut nyt ruokatuokion, jonka aikana voit vaikka sellailla instagramiin tulleita kuvia ja hetkisen levähtää💓.


Jos jääkapista sattuu löytymään pieni kokis tölkki, etkä ole saanut jotain virvoketta vähän aikaan voit ihan hyvin nappasta sen jääkapista😺💜. Ellei se ole jonkun muun😂.


Ruoka on yksi parhaista asioista joita tiedän! Varsinkin omatekoinen ruoka on mahtavaa: Omatekemä kanasalaatti on parhautta yleensä koulupäivien jälkeen☺🍁. Helppoa tottakai! 💛

3.Kun päivä alkaa kääntymään iltaan ja kouluhommia on saatu tehtyä jonkun verran, uupumus ja väsymys alkaa rantautua ainakin itselläni pikkuhiljaa minuun😴🙌. Olen itse käynyt joidenkin pitkien päivien jälkeen lenkillä ja se on hyvä stressin lievittäjä. Tämän jälkeen on hyvä käydä suihkussa tai saunassa, se rentouttaa💗. Iltapalaa itse yritän syödä kevyesti, ettei nukkumaan mennessä ole liian täysi olo. Sen jälkeen suuntasin omaan huoneeseni: Jos joku on ihanaa ja koulusta pois vievää niin muiden asioiden suunnittelu😍.
Nyt kun olen saanut hyvään vauhtiin blogin aloituksen, mun koulu muistiinpano- vihon parilta sivulta löytyy pelkästään blogi aiheita ja niiden suunnittelua😺💓. Iltaisin tykkään todella paljon suunnitella niitä ja päivän mittaan kirjoittelen uusia aiheita sinne💛.

Mä rakastan jouluvaloja ja kynttilöitä ylikaiken. Tässä näkyy yksi mun halloween valoista & lasipurkista tehty koriste ja tunnelman luoja mun huoneeseen😚🍁. Lasipurkki - Clas Ohlsson, Valot- Flying Tiger.

4. Todella moni on sanonut että, kun lukee kirjoja niin se alkaa väsyttämään. Tätä vinkkejä en ota muilta, vaan se on itseltäni: Jos luet kirjoja ja olet menossa jossain kiinostavassa kohdassa, jatka sitä😊. Itse luen kirjoja joka ilta ja voin sanoa että se on rentouttavaa ja vie "todellakin" ajatukset muualle. Varsinkin Harry Potter kirjat ovat todella kaukana koulu arjesta😴😄💛.

Harry Potter, Girl Online, Demi & Tube!😍 Kaikki suosikkejani, enkä osaa päättä niistä parasta💗.

Voi hyvinki olla tämän jälkeen niin, että eikuin vain hampaat nopeasti pesemään ja sen jälkeen nukkumaan. Good night!😴💗

I love this!😚✨

Miten näitten mun kertomuksien jälkeen on? Saitko jotain vinkkiä siitän miten voisit selviytyä stressiltä rankan koulupäivän jälkeen?😊 Aina kannattaa kumminkin muistaa viikonloput ja se että silloin saa edes hetkeksi aikaa päästää irti koulusta. Joskus itseäni helpottaa sekin kun mietin viikonloppuja😺. Mukavaa kun jaksoit lukea tämän postauksen, saatat tulla näkemään tälläisiä postauksia tulevaisuudessakin lisää jos vain haluatte?!😏🍁ps. En yritä tässä mitenkään päättää mitä tekisit pitkien päivien jälkeen, nää on vaan ihan vinkkejä.




Kommentit

Suositut tekstit