Fanituksen hyviĂ€ ja huonoja puolia!đŸ™‹đŸŒ✨

Iltaa kaikille!

EnsinÀkin kiitos kaikille jotka ovat lukeneet toiseksiuusimman postauksen ja on ylipÀÀtÀÀn lukenut blogiani tÀhÀn asti. En voisi olla kiitollisempi teille.Toiseksi ootko sÀ joskus fanittanut jotain ihmistÀ tai sarjaa? Niin, kukapa ei fanittaisi tai ihailisi jotain. TÀnÀÀn ajattelin kirjoitella muutamia fanitukseen liittyviÀ hunoja ja hyviÀ puolia, joten eiköhÀn aloitella.

 Aloitetaan hyvistĂ€ puolista:

TiedĂ€ttekö sen tunteen kun fanituksen kohteeltasi tulee esim. uusi  video, jakso, postaus, laulu ja olette ihan intona? Itselleni tunne on joka viikoista sillĂ€ lempi sarjaltani tulee joka viikko kolme uutta jaksoa. Se tunne on ihana: musta tuntuu jotenkin aina motivoivalta, kun uusi jakso ilmestyy. Se ihminen jota fanittaa motivoi sua joskus niin paljon, ettĂ€ tuntuu paremmalta heti kun mietit sitĂ€ vaikeina aikoina.

VĂ€hĂ€n tohon Ă€skeiseen liittyen. NÀÀ kaikenlaiset fanilyhenteet: robiner, elliotter, potterhead mmer jne. Me fanit nĂ€hdÀÀn fanituksen kohteissa pelkkÀÀ hyvÀÀ. SehĂ€n on vain hyvĂ€ juttu, koska ei ainakaan mielestĂ€ni lempi sarjassani ole yhtÀÀn huonoja puolia. 

Kun kerran sitÀ ollaan faneja, fanitapahtumat ovat ihania! Sarja jota katson on suomalainen ja siihen littyen on ollut tapahtumia, joissa saamme nÀhdÀ sarjan henkilöitÀ. KyllÀhÀn se on nyt siistiÀ ettÀ sellaisia jÀrjestetÀÀn meitÀ varten. SydÀn oikein sulaa kun katselen vÀlillÀ nimmarikortteja joita olen saanut. Se on vÀlillÀ siistiÀ ajatella miten paljon fanit tekee sen eteen, ettÀ nÀkisi ihailtavan henkilön.

Kuinka monta ihmistĂ€ tÀÀllĂ€ on jotka fanittaa Marcusta ja Martinusta? 😘Itse en kuulu siihen joukoon, mutta otan tĂ€stĂ€ yhden esimerkin. Positiivisuus. Fanit nĂ€kevĂ€t kaikkea niin positiivista heissĂ€, eikĂ€ niissĂ€ nĂ€e yhtÀÀn mitÀÀn pahaa. NiinhĂ€n se on varmaan jokaisella.

TĂ€ssĂ€ on ollut nyt aika paljon positiivisuuteen ja motivoitumiseen liittyen juttuja. Kaikista upeinta on pÀÀstĂ€ nĂ€kemÀÀn fanituksen kohteita itseni mielestĂ€ ja ylipÀÀtÀÀn ne hetken jolloin tajuat kuinka suuri merkitys sillĂ€ on sun elĂ€mĂ€ssĂ€. ✨

Onko niitÀ huonoja puolia edes?

Onko mitÀÀn asiaa fanituksessa, joka saattaisi edes jollakin tapaa olla huono? Ei taida kauheasti olla. Fanitus on niin upea asia ja siitĂ€ kannattaa pitÀÀ kiinni. Oletteko kuulleet sanonnan: "Fanitus on kuin paikka, jos astuu sisÀÀn ei pÀÀse koskaan ulos." Tuon lausahduksen olen kuullut pari kertaa. Fanitin ensimmĂ€iseltĂ€ luokalta neljĂ€nteen luokkaan asti Robinia. Se innostus jotenkin hiipui ja laulut alkoivat kĂ€ydĂ€ vĂ€hĂ€n tylsĂ€ksi. TĂ€llĂ€ tarkoitan sitĂ€ ettĂ€ fanituksen kohde voi vaihtua usein, eikĂ€ se ole millĂ€kÀÀn tavalla paha asia. Ei kannata miettiĂ€ milloin ei enÀÀ pidĂ€ vaikkapa Sannista niin paljon. Koita elÀÀ hetkessĂ€ ja nauttia niistĂ€ asioista joista pidĂ€t sillĂ€ hetkellĂ€. 

One Direction: han hajosi silloin yksi vuosi. En muista oikein mikĂ€, mutta faneille se oli varmaan jĂ€rkytys. Sarja joka on elĂ€mĂ€ni ja josta olen nyt puhunut loppuu ensivuonna.😱 Surullista ja kauheaa, mutta kyllĂ€ kaikesta selviÀÀ. EhkĂ€ yksi huono asia jonka keksin: Kun me ollaan fanitettu jotain asiaa kauan ja omistauduttu sille. Sitten joku pĂ€ivĂ€ sitĂ€ ei olekaan enÀÀ. TiedĂ€n ettei nĂ€in saisi ajatella, mutta ajattelin nostaa tĂ€mĂ€nkin asian esille. Tuntuu siltĂ€ ettet pystyisi ikinĂ€ elĂ€mÀÀn ilman sitĂ€ ja niinhĂ€n se on. Sattuu varmaan aika paljon sydĂ€men se pĂ€ivĂ€, kun lempi sarjaansa ei enÀÀ olekaan.

Minua ja kavereitani jotka fanittavat samaa sarjaa kuin minĂ€, niin meitĂ€ on vĂ€lillĂ€ tuijoteltu koulun ruokalassa. SitĂ€ ja muitakin vĂ€hĂ€n "pilkkaavia" kyselyitĂ€ on tullut ala-asteen viimeisillĂ€ luokilla. MikĂ€ tossa sarjassa on kiintoisaa? Salatut elĂ€mĂ€t on paljon parempi. Toi on tylsĂ€ ja kauhee. - Noita sanontoja on tullut huomattua silloin. "Omg sĂ€ katot tota😂" on ollut ehkĂ€ yksi pahimmista asioista joita olen kuullut. Se asia ettĂ€ joku alkaa pilkkaamaan sinua siitĂ€ ettĂ€ katsot jotain tiettyĂ€ sarjaa on pahinta mitĂ€ voi tehdĂ€. Jokaisella on omat lempi sarjansa jota katsoo, eikĂ€ siitĂ€ voi alkaa pilkkaamaan .

TÀÀ on mun pieni vinkki: ÄlĂ€ vĂ€litĂ€! Sun ei tarvitse vĂ€littÀÀ siitĂ€ mitĂ€ joku muu sanoo sinun lempi asioista. RiittÀÀ kunhan sinĂ€ itset pidĂ€t siitĂ€. Kun en ole ottanut Ă€skeisiĂ€ mainittuja juttuja raskaasti elĂ€mĂ€ni on ollut helpompaa. SitĂ€ ettĂ€ sĂ€ fanittaisit vaikka aloittelevaa tubettajaa ei tarvitse hĂ€vetĂ€..

MinkĂ€laisia ajatuksia fanittaminen suussa herĂ€ttÀÀ? Minulla vain positiivisia. Kommentti osioon voi laittaa postaus toiveita tulemaan tai kertoa vaikkapa ketĂ€ juuri sinĂ€ fanitat!💕





Kommentit

  1. Oikein hyvĂ€ postaus.❤️ Ollaan kyllĂ€ noista sun ajatuksista monesta samaa mieltĂ€. Inhottavaa ettĂ€ sua ja sun kavereita on pilkkattu aiheesta. Mutta se on ihan hyvĂ€, ettĂ€ antaa mennĂ€ vaan toisesta korvasta sisÀÀn ja toisesta ulos. ��❣️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!💗 Ja ei sitĂ€ pilkkausta ole enÀÀ kyllĂ€ ylĂ€-asteella tullut. Eneemminkin jengi kyselee meidĂ€n lempi sarjasta kysymyksiĂ€đŸ˜Œ.

      Poista

LÀhetÀ kommentti

Suositut tekstit