Leivonnaisia 2017- Marjapiirakka!😙👍

Moi!!

TykkÀÀttekö te leipoa? Itse olen aina tykĂ€nnyt leipoa leivonnaisia todella paljon. TĂ€mĂ€n viimesen kuukauden aikana olen ihastunut yhteen tiettyyn reseptiin. Marjapiirakka!😌 Olen tehnyt tĂ€tĂ€ kyseistĂ€ herkkua kaksi kertaa ja nyt pÀÀtin tulla jakamaan tĂ€mĂ€n herkullisen reseptin teille😙. Olen kĂ€yttĂ€nyt kahta eri reseptiĂ€ tĂ€hĂ€n, joten jaan nyt vain toisen. Ps. Toinen ohje lĂ€ytyy kotitalous kirjasta: Kotitalouden perustaidot s.234.👍


TÀhÀn marjapiirakkaan tarvitset:
2 1/2dl vehnÀjauhoja
1 1/2tl leivinijauhetta
1dl sokeria
1/2tl vaniljasokeria
2dl piimÀÀ
1dl ruokaöljyÀ
1 kananmuna
Margariinia voiteluun

PÀÀlle:

2-4dl marjoja
1-2tl sokeria
1. Vaihe yksi: Ota piirakka vuoka jolle teet piirakan. Voitele vuoka joko tavallisella levite voilla tai juoksevalla margariinilla. Olen itse kokenut parhakksi levittÀÀ voi ntalouspaperilla.
TÀmÀn jÀlkeen on hyvÀ laittaa uuni pÀÀlle: 225 astetta.
2. Seuraavaksi voidaan sekoittaa kuivataineet! Pieni tai keskikokoinen kulho riittÀÀ.
Mittaa jauhot, leivinjauhe, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita kuivataineet keskenÀÀn puuharukalla.
3. TÀhÀn seuraavaan kohtaan tarvitset sÀhkövatkaimen ja sen ne vatkain osat.
Nyt kun ollaan sekoitettu kuivataineet lisÀtÀÀn joukkoon: PiimÀ, ruokaöljy, ja kananmuna. YritÀ olla tarkka mittaamisessa ettei mitÀÀn mene liikaa. Kerron nyt tÀssÀ ettÀ tÀtÀ tehdessÀ öljyÀ meni vÀhÀsen yli ja kyllÀ se vÀhÀn maistui siinÀ.
No sen jÀlkeen voidaan kumminkin sekoittaa kaikki tasaiseksi taikinaksi sÀhkövatkaimella.


4. TÀmÀn jÀlkeen otetaan piirakkavuoka esiin ja kaadetaan taikina siihen. Kun taikina on kaadettu vuokaan, sitÀ voidaan levittÀÀ tasaiseksi jokaiselle puolelle vuokaan.
Sitten pÀÀstÀÀn tĂ€hĂ€n kaikista parhaaseen vaiheeseen! Seuraavaksi voidaan aloittaa "koristelu". Itse kĂ€ytin tĂ€hĂ€n tĂ€ytteeksi mustikoita ja vadelmia, mutta voit kĂ€yttÀÀ mitĂ€ tahansa marjoja tai tehĂ€ vain mustikoilla sen. Kun marjat ollaan laitettu pinalle, voit lisĂ€tĂ€ sokeria n. 1-2tl  pinnalle.
5. Sen jÀlkeen eikun vain uuniin 10-15 minuutiksi.
Ai ettĂ€ kyllĂ€ siitĂ€ tuli hyvÀÀ!😌



Lopputulos koko reseptistĂ€ on tĂ€mĂ€n nĂ€köinen. Olen itse todella tyytyvĂ€inen nĂ€ihin leipomiini juutuihin👍. Jos kenties alkoi tekemÀÀn jotain hyvÀÀ mieli, niin kokeile ihmeessĂ€ tĂ€tĂ€. Suosittelen 100% varmuudella.😌 Minulla on blogilleni oma tili instagramissa: @syksyntytto.blog! Sinne saa tulla laittamaan kaikkia postaus ideoita, joita haluaisi nĂ€hdĂ€.👍 Jos teet nĂ€itĂ€ reseptejĂ€ ja laitat siitĂ€ kuvan ig:seen, niin tĂ€gÀÀ #Syksyntytönherkkuja17 jotta nÀÀn teidĂ€n tekeleitĂ€.

Kommentit

  1. ihana postaus <3 TykkÀÀn itse paljon leipomisesta, mutta aika ei aina meinaa riittÀÀ siihen niin usein kun haluaisin. Piirakka nÀyttÀÀ kyllÀ tosi hyvÀltÀ, tÀytyy pistÀÀ testiin! HyvÀÀ viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla ettÀ laitat tÀmÀn reseptin harkintaan<3 ja niin se on ettei aika vÀlillÀ meina riittÀÀ.

      Poista
  2. Ihana postaus menee kokeiluun joku pÀivÀ :)

    VastaaPoista
  3. Oikein kiva kuulla, ettĂ€ aiot kokeilla reseptiĂ€đŸ˜ŒđŸ‘.

    VastaaPoista

LÀhetÀ kommentti

Suositut tekstit