Uusivuosi ja uudet ajatukset😄✌

TÀnne blogiin pÀivittely ei ole ollut lÀhiaikoina kovin aktiivista ja olen ollut siitÀ pahoillani. ItsellÀni alkoi vÀhÀn yli viikko sitten joululoma ja olen halunnut ottaa rennosti. Ja ihan pakko tunnustaa, ettÀ olen vÀlillÀ unohtanut postausten kirjoittamisen. TÀÀllÀ olen kumminkin intoa ja ideoita tÀynnÀ. TÀstÀ vuodesta on tullu mulle tÀrkeÀ ideoiden ja omien ajatusten muuttumisen kautta. Olen myös oivaltanut moni kivoja ja vÀhemmÀn kivoja juttuja tÀstÀ elÀmÀstÀ. TÀhÀn postaukseen lisÀÀn tÀmÀn vuoden aikana tapahtuneita juttuja.

TĂ€mĂ€ kuva on Coloseumin edestĂ€ otettu ja ihan itse henkikökohtaisesti otin sen. KesĂ€llĂ€ menin perheen kanssa Roomaan ja myönnettĂ€köön ettĂ€ se oli yksi parhaista ulkomaan reissuista. EnsimmĂ€isenĂ€ kokonaisena pĂ€ivĂ€nĂ€ meilllĂ€ oli varattu paikat turistikierrokselle Coloseumille. PĂ€ivĂ€ oli kuuma, mutta lĂ€mpötilasta huolimatta se pĂ€ivĂ€ oli tĂ€ynnĂ€ historiallisia juttuja ja aivan mahtava.đŸ“·đŸ’› Roomassa oli ainakin koko ajan hyvĂ€ sÀÀ ja shoppailu pĂ€ivĂ€mme oli ihanteellinen. 



KesĂ€loman parhain viikko oli se kun menin siskoni ja yhden parhaan kaverini kanssa Puiun eli. Puistolan urheilijoiden leirille. Leiri pidettiin Hangon saarisitossa ja jo pelkĂ€stÀÀn se teki leiristĂ€ kokemisen arvoisen. Ilmoittauduimme sinne jo joskus maalis-huhtikuussa. Keskiviikko pĂ€ivĂ€ oli ihana. Soudimme toiseen saareen 2km pÀÀhĂ€n ja paistoimme siellĂ€ makkaraaa, jonka jĂ€lkeen soudimme takaisin. Maisemat olivat aivan ihania. Sen jĂ€lkeen meillĂ€ oli vielĂ€ yövuoro. Lauantai pĂ€ivĂ€ oli yksi suosikeistani kanssa, sillĂ€ silloin oli leiri olympialaiset ja samana pĂ€ivĂ€nĂ€ oli vanhempien vierailupĂ€ivĂ€. Samaisena iltana oli leiri nuotio, jolloin söimme lettuja ja lauloimme. Saimme myös esittÀÀ esityksiĂ€ ja minulla taisi lentÀÀ homma vĂ€hĂ€n kĂ€sistĂ€. Lopulta pÀÀdyin tanssimaan Kasmirin Vadelmaveneen tahdissa jotain hassua lavalle. 💛 Se viikko oli tĂ€ynnĂ€ taikaa ja se jos mikĂ€ oli ihana irti otto koulusta ja sen tuomasta stressistĂ€.

Elokuussa pÀÀsin ensimmĂ€istĂ€ kertaa Tubeconiin ja menin sinne siskoni ja toisen parhaan kaverini kanssa. PĂ€ivĂ€ jota olin suoraansanottuna odottanut parisenkin vuotta oli mahtava. Kun pÀÀsimme sisĂ€lle toljotimme vain ohitsemme meneviĂ€ ihmisiĂ€. Muistan ikuisesti sen kun pÀÀsimme sinne isoon tilaan ( mikĂ€ nyt onkaan nimeltÀÀn😂 ) tasantaalle missĂ€ se lava oli ja pyrĂ€hdimme bestikseni kanssa juoksuun. Kun kuulin ensimmĂ€iset soinnut Tuulin- Kaksoisolennot biisistĂ€ mun iho nousi kananlihalle ja niin se kesti aina laulujen loppuun asti. SitĂ€ tunnetta ei vain voi uonhtaa, kun lauluoimme aivan tĂ€ysiĂ€ Tuulin lauluja muiden ihmisten kanssa siellĂ€. PÀÀsin tapaamaan siellĂ€ yhtĂ€ lempi tubettajaani ja paria muutakin. EhkĂ€ ainut juttu joka harmitti oli se ettei Mmiisas ollut Tubeconissa sillĂ€ sen olisin halunnut nĂ€hdĂ€ eniten. Mutta ensivuonna uudestaan.

Ne lukemattomat kerrat kun menin kavereitteni kanssa ulos kuvaamaan. TÀssÀkin on yksi niistÀ kuvista mitÀ otimme. TÀnÀ vuonna valokuvaamisesta on tullut minulle jotenkin erittÀin tÀrkeÀ asia. Syylomalla menin kavereitteni ja siskoni kanssa Megazoneen, shoppailemaan ja syömÀÀn. Se pÀivÀ oli ja on edelleen yksi suosikki pÀivistÀni. Nyt kun tÀmÀn sanon en valehtele. PÀivÀ jona sain tietÀÀ alkavani pitÀÀ blogia oli myös yksi parhaista ja muistan edelleen, kun hlausin pitÀÀ yllÀtyksen sisÀllÀni seuraavaan pÀivÀÀn asti kavereilleni. Lukuiset kerrat kun olen ollut fanisivullani instagramissa. SiellÀ on kohdattu niin vaikeita kuin iloisia hetkiÀ. Mutta pÀÀllimÀiseksi on jÀÀnyt sitÀ seuraavien ihmisten tuki.

Onko uudenvuoden lupauksia?

Viimeisen parin viikon aikana olen miettinyt itselleni uudenvuoden lupauksia, mutta vielÀ ei ole tullut mieleen. Voisin ottaa saman kuin edellisenÀ parina vuonnakin. Mutta en oikein tiedÀ onko siinÀ jÀrkeÀ. TÀnÀ vuonna ajattelin tehdÀ enintÀÀn kolme uudenvuoden lupausta, sillÀ se kuulemma helpottaa niiden tekemisessÀ.

Lupaukset/toiveet vuodelle 2018:

1. Tee sitÀ mistÀ tykkÀÀt ja tulee hyvÀ mieli
2. Ole hyvÀ koulussa
3. YritĂ€ vĂ€hentÀÀ puhelimen kĂ€yttöÀ 

Tuossa on sellaiset uudenvuoden lupaukset joita yritĂ€n toteuttaa pitkin tulevaa vuotta. Voisin vaikka joskus rustailla niistĂ€ postausta, jos kiinostaa.  Tietenkin noiden lisĂ€ksi rustailen postauksia tĂ€nne blogiini. Pahoittelen kumminkin jo etukĂ€teen jos ei joka viikko tule kahta postausta. 

Mutta nyt katse kohti tulevaa vuotta ja uusia ajatuksia. Tulevana vuonna aion suunnata blogiani enemmĂ€n sisutus asioiden puolelle, mutta ei mun normaalitkaan postaukset ole minnekkÀÀn katoamassa. Jos juuri sinulla tulee joku hyvĂ€ muisto mieleen tĂ€stĂ€ vuodesta, jaa se ihmeessĂ€ meidĂ€n kansamme?😄 Ja hei tulevana vuonna kannustan teitĂ€ tekemÀÀn asioita joita oikeasti rakastatte tai tykkÀÀtte ja sen lisĂ€ksi olemaan rohkeita.💎

❤: Syksyn TyttĂ¶đŸ




Kommentit

Suositut tekstit