4 parasta asiaa viikonlopussa✨


Hei!




1. Rauha ja kiireettömyys. Mikä on sen ihanampaa, kun työ- tai kouluviikon jälkeen voi vaan lysähtää sohvalle ja katosa Netflixiä tai lukea kirjaa maailman äärettömiin? Ei ole mitään sen ihananpaa, kuin hetki jolloin on rauha eikä ole kiire minnekään ja voi vain maata. Kun kouluviikolla on tullut touhuttua kaikenlaista ja on juostu pääkolmantena tuolla kaupungilla ja muiden menojen välissä alkaaahan se vähän uuvuttamaan.

Sallin itselleni ainakin yhden lepopäivän viikossa ja yleensä se on launatai sekä perjantai ilta. Lauantai- ja sunnuntaiaamuisin on ihanaa herätä ilman herätystä ja maata siinä vielä kaikessa rauhassa miettimässä maailman menoja. On vain parasta kerätä omia voimiaan viikonloppuna ja nauttia siitä, ettei juuri mitään tapahdu. Itse välillä syön viikomloppuna vasta yhdentoista jälkeen aamupalan, kun olen katsonut puhelinta, maannut ja kerännyt voimia vähän yli kaksikin tuntia.


2. Spessummat päivät ovat ihana lisäys arjen keskelle. Menen useina viikonloppuina perheen kanssa ulos syömään tai sitten kaupungille/ ostoskeskuksiin shoppailemaan. Juuri sellainen, että saa irtautua arjesta oikein kunnolla ja saa keskitettyä ajatukset muuhunkin kuin vain koulukirjoihin ja kokeisiin on rentottavaa ja oiva tapa unohtaa hetkesi kaikki tulevat kokeet jne. Aina ei tarvitse lukea koulukirjoja ja viettää koko päivää kotona.

Nytkin kun on kerran kesä kannattaa hyödyntää mahdollisuus ja lähteä vaikka kaupungille tai puistoon kavereiden tai perheen kanssa, Olen viettänyt joitakin vikonloppuja myös kaverini mökillä ja viimevuonna tuli lähdettyä parisen kertaa moikkamaan sukulaisia vähän kauempaa. Puhelimen jättäminen kotiin on kuulemma hyvä keino, nauttia enemmän siitä mitä tekee ja silloin olisi enemmän läsnä, mutta minusta puheliemn voi ottaa mukaan sisältä tai kotoota, kunhan sitä käyttää kohtuudella.



3. Kännykän ja Television katsominen rajattomiin on tosi kivaa. Itse katson Netflixistä monia sarjoja mm. Once upon a time ja Modern Familya. Se on kivaa, kun voi pitää kohtuudella sellaisa löysiä viikonloppuja eli, sellaisia viikonloppuja, jolloin käpertyy vain sohvalle tai sängylle katsomaan sarjoja ja leffoja ja käy vaan syömässä silloin kuin tarvisee, eikä irrota muuten katsetta näyttöllä tapahtuvista jutuista. Se tuo minun mielestä jotenkin sellaista ihanaa salaperäisyyttä elämään ja ilonaiheita.

4. Hauskanpito ja onnellisuus ovat minun mielestä sellaisia perinteisiä asioita mitä viikonloppuihin pitäisi sisältyä. Eikö viikonlopun tarkoituksena olekin se, että ei aina tarvitse tehdä töitä ja saa luvan kanssa pitää hauskaa. Nyt kun kesäkin on tullut Suomeen Linnanmäelle/ Huvipuistoihin ja rannoille meno on itseni mielestä yksi ihana tapa pitää hauska ja nauttia viikonlopusta. Eihän sen tarvitse olla kumminkaan, joka viikkoista.

Viikonlopusta koostuu kaikki ihanat pidemmät illat, jolloin saa valvoa, herkuttelut, kaverien tai perheen kanssa aikaa viettäminen, pitkät kiireettömät aamut, sarjojen katselu, hauskaa pitäminen, nauraminen ja spessummat jutut, kuten retket erikaupunkeihin, sukulaisten näkeminen, rannalla oleskelu ja yökyläily. Näistä tulee aina niin onnellinen olo, jos tulee vaikkapa miettineeksi sitä kuinka kivaa oli pitää rennompaa viikonloppua tai pidetty oikein kunnolla hauskaa kaveriporukan kanssa.

Mitkä ovat sinun mielestäsi arhaat jutut viikonlopussa ja sen viettämisessä? Jaa ihmeessä omat ajatuksesi meidän kanssa. 






Kommentit

Suositut tekstit