Kevään 2018 suosikit☀️👗


Moips!

Kirjoittelin alkuvuodesta teille postausta sen hetkisistä suosikeistani, jossa kerroin miksi juuri se tuote oli paras juuri silloin. No, tässä välissä on ehtinyt kulua aikaa aika kauan ja kesäkin on ihan ovella. Niimpä päätin tulla jakamaan nyt kevään ja kesän suosikkin samoissa kategorioissa, kuin viimeksi.

Kengät

Ostin äitini kanssa minulle maaliskuun aikaan uudet kevät kengät, koska vanhat kevät kenkäni olivat todella kuluneet ja niistä näkyi varpaani läpi. Ei ehkä mikään unelma kengät. Hih! Massassa on helppo kulkuea ja tykkään muutenkin tosi paljon niken kengistäni, joten ostettiin niken mustavalkoiset kengät. Eihän siinä mitään, kun kerran kenkä menee minulle täydellisesti jalkaan ja niillä on hyvä juosta ja niillä pystyy menemään metsässäkin. Tottakai kengät ovat ennen kaikkea todella siistit!

Hygieeniatuote


Suosikki ja kanta hygieeniatuotteeni ei ole juuri muuttunutkaan, viime suosikit postaukseni jälkeen. Käytän edelleen Biothermin Aquasource tuotesarjaa kasvoilleni ja se on kyllä toiminut todella hyvin. Keksin näistä kyseisistä tuotteista pelkkää positiivista sanottavaa itseni kohdalla. Jos et ole löytänyt vielä sinun kasvoillesi sopivia ihonpudistustuotteita tai olet ajatellut aloittaa puhdistamaan kasvoja, suosittelen tätä. Näitä kyseisiä tuotteita löytyy ainakin välillä Sokokselta ja laivoilta saa myös näitä.

 Kirja / Lehti


Viime suosikki postauksessa tämän kategorian nimenä oli '' Kirja '', mutta en keksinyt yhtään kirjaa mitä olisin lukenut viimeiseen kuukauden aikana tai vähään aikaan, joten otin kategoriaan myös lehdet mukaan. Luen aika paljon lehti, joten tämän jälkeen päätöksen teko helpottui.

Olen lukenut Demi- lehteä todella kauan ja olen pitänyt kyseisestä lehdestä todella paljon. Niin paljon samaistuttavaa, koskettavia tositarinoita, vinkkejä ja ihania plussia päiviin. Suosittelen kokeilemaan Demi-lehden lukemista, vaikka tästä lehdestä onkin epäilyksiä. Best! Luin vuoden aikana kuukausina kylläkin pari maailman parasta kirjaa. John Greenin Tähtiin kirjoitettu virhe ja Nicola Yoon Kaikki kaikessa.

Kauneustuote

Kevään aikana minun suosikki kynsilakaksi on noussut tuo IsaDoran viininpunaisen sävyinen kynsilakka. Se saa kynnet näyttämään pitkiltä ja kynsilakka pysyy pitkään kynnessä. Vahva suositus, jos etsit uutta kynsilakkaa ja haluat vaihtelua väreihin. Parasta tässä kynsilakassa on se, että tämä väri sopii mielestäni jokaiseen asuun. Aivan täydellinen!

Sisustustuote

Nämä Clas Ohlsonista ostetut harmaat tyynynpäälliset ovat olleet yksi parhaimmista ostoksistani pitkään aikaan. Ne sopivat täydellisesti sänkyni tyynyihin ja tekivät siitä minun näköisen. Nämä tyynynpäälliset maksoivat 9-11 euroon, joten kannattaa miettiä kunnolla haluaako juuri kyseisen tuotteen, mutta voin sanoa etten hävinnyt euroakaan ostoksessa. 

Vaate

Kevään ja alku kesän aikana suosikki vaatteikseni nousivat New Yorkerista ostetut hame ja t-paita. Hame oli juuri oikeaa kokoa minulle, eikä materiaali kutittanut yhtään. Paita ja hame eivät maksannet juurikaan kovin paljon, joka oli ihanaa. Alussa itseäni kumminkin epäilytti hameen ostaminen, koska en ollut ikinä aikasemmin käyttänyt hameita, mutta olen nyt käyttänyt sitä jo satoja kertoja.

Paras hetki

On ihan mahdotonta sanoa vain yhtä parasta hetkeä keväältä, mutta ainakin ne kaikki hetket jolloin olen mennyt kuvamaan kaverieni kanssa, 9 ja 13 päivä huhtikuuta ja varsinkin se viikonloppu jona menin kaverini mökille. Nyt on pakko myöntää, että se hetki jolloin näin Haaveista voi tulla totta postaukseen tulleen uuden kommentin oli yksi parhaita hetkiäni. Sydän ihan hyppäs kurkkuun, kun luin uusimmat kommentit ja sydämmeni täyttyi kiitollisuudesta.

Päivä jona menin rannalle kaveriporukani kanssa oli myös yksi suosikki päivistäni ja hetkistä. Oli ihanaa käydä uimassa ja ottaa aurinkoa muusiikki soidessa. Ylipäätänsä kaikki hetket, joina olen ollut onnellinen tai on tapahtunut jotain mahtavaa ovat minulle todella tärkeitä.

Sarja / Leffa


Uusi Päivä on edelleen suosikki sarjani, eikä se luultavasti tule koskaan muuttumaan, mutta olen alkanut katsomaan Netflixistä yhtä mielenkiintoisaa sarjaa. Se sarja kertoo naisesta, joka päätyy Storybrooke nimiseen kaupunkiin ja sen kaupungin asukkaat koostuvat eri satujen henkilöistä.

Aivan sairaan jännittävä ja mahtava sarja! Juuri sellainen minunlainen. Siinä on paljon jännitystä, romantiikkaa, draamaa ja ehkä hitusen komediaakin. Suosittelen katsomaan edes pari ekaa jaksoa, vaikka eka jakso ei välttämättä ole parhain. Sarjassa on kuusi kautta ja itse olen neljännessä kaudessa menossa.

Mikä on sinun tämän kevään suosikki sarjasi? Kerro se ihmeessä meille, niin voime käydä katsomassa minkälainen se on ja ehkä jopa katsoa sitä.

Kommentit

Suositut tekstit