Vinkkejä arkipäiväiseen elämään 🤔👍🏻

Moi!

Tänään tulin jakamaan tänne vinkkejä, jotka helpottavat elämän eri tilanteissa. Näitä vinkkejä on laidasta laitaan, mutta kaikki liittyvät jollakin tapaa meidän arkipäiviin ja niiden eri rutiineihin.

1. Viikonloppu iltaisin, kun vien laturini olohuoneeseen myöhään illalla, laitan laturini maahan niin, että lasken ensin hitaasti pistorasiaan laitettavan puolen. Kun se on maassa tiputan johdon tai käärin sen varovasti muun laturin ympärille. Näin vältän sen, että muut eivät herää kolisteluun.

2. Paitaa tai hupparia laittaessa henkariin kannattaa henkari sujauttaa paidan alakautta ja sitten laittaa käsiaukoista henkari ulos. Näin säästyy turhalta paidan repimiseltä.

3. Jos kaikille kirjoille ja lehdille ei ole tilaa kirjahyllyssä etkä saa laitettua niitä minnekkään seuraa seuraavia ohjeita: Ota kansio- tai lehtipidike ja sujauta lehdet sen sisään. Käännä lehtipidike vaakatasoon ja laita sen päälle muutama kirja. Näin saat lisää säilytystilaa ja saat siitä samalla kivan koristeen huoneeseesi.

4. Silloin kuin sinua itkettää, itke oikeasti. Ei tarvitse ajatella, ettet saisi itkeä tai ettei sinulla olisi lupaa olla surullinen ja itkeä. Jos et itke silloin kun pitäisi, se kasaantuu myöhemmin stressin ja muiden mieltä painavien asioiden kanssa, jolloin se tuntuu vielä pahemmalta.

5. Kun alkaa syömään aamu- tai iltapalaa on välillä aina vaara, että leipäpussin pidike jossa lukee parasta ennen päivämäärä katoaa. Itselleni on käynyt niin muutaman kerran ja loppu peleissä ei tiedetä oliko koko pidike oikealle pussille. Sen takia kannattaa aina laittaa pidike varovasti leipäpussin sisään siksi aikaa kun syö. Näin sen löytää aina oikeasta leipäpussista eikä se katoa minnekään.

Kerro kommenteissa, oliko näistä sinulle hyötyä!

Kommentit

Suositut tekstit