Uusia sisustus vinkkejä💛

Hei!

Sain viime viikonloppuna uusia huonekaluja huoneeseni ja pääsin toteuttamaan pitkään haluamani jutun. Sain muutetttua huonettani enemmän minun näköiseksi ja pääsin vaihtamaan vanhan kattolamppuni ja maton uusiin. Näistä huonekaluista ja ihanan uuden näköisestä huoneestani inspiroituneena halusin tulla jakamaan teille parhaat sisustusvinkit, jotka tiedän.


Tuo merkittävä osa itseäsi esille kuvilla

Kaveri, ystävä, perhe, suku- tai lapsuus kuvat ovat ihania katseltavia. Hyvistä kuvista, joita on otettu ystävien tai perheen kanssa sopivat täydellisesti huoneen seinälle koristamaan ja ansaitsevat tulla näytille. Ystävä kuvia ei voita mikään varsinkaan, jos kuvassa näkyy joku ystävistäsi ja mikä vielä parempaa sinä ja ystäväsi yhdessä. Jokaiseen kuvaan liitty varmasti joku tarina ja niitä on jälkeenpäin ihana miettiä/ ajatella.

Tähän ei tarvita paljoakaan tavaraa. Riittää kunhan sinulla on kasa kuvia, joita voit laittaa huoneesi seinälle ja normaalia teippiä tai kaksipuolista teippiä. Tähän ei oikeastaan tarvita mitään ohjeita. Käytä vain luovuutta ja sommittele kuvat mieleiselle asetelmalle seinälle ja teippaa ne kiinni. Seinästä tulee ledvalojen kanssa vielä taianomaisempi, mutta itse en ole käyttänyt niitä nyt pariin vuoteen.


Persoonallisuutta huoneeseen

Jos tykkkää tehdä huoneestaan ihan omannäköisensä tai haluaa jotenkin tuoda omaa persoonaa esille huoneessaan, julisteet ovat ihania ja juuri oikeita. Onko lempisarjastasi tai lempilaulajastasi julistetta tai fanikuvaa? Monet laittavat esimerkiksi. Lempilaulajasta kuvan huoneen seinälle tai johonkin oveen kiinni. Sitä on ihanaa katsella juuri ennen nukkumaan menoa ja sitten taas aamulla herätessään.

Pitäisi varmaan itsekin hyödyntää tätä vinkkiä, kun olen saanut Demi-lehden mukana Sanni-laulajsta julisteen. Pitäisi varmaan toivoa jollekkin kuukaudelle Modern Familysta fanikuvaa. Se on paras sarja ikinä heti Uuden Päivän eli. päivittäis draama-komedia sarjan jälkeen!


Lisää säilytystilaa tavaroille?

Ota itsellesi aikaa päivä tai ainakin muutama tunti. Mikään ei tee sen ihanempaa, kuin kunnollinen huoneen siivous. Ota laatikko ja kaappi kerrallaan. Katso kunnolla, mitä tarvitset ja mitä et. Mikä kaikki on hyödyllistä ja mikä ei? Kysy itseltäsi: Mihin tarvitsen tätä? Ja jos tarvitsen niin milloin? Ole rehellinen itsellesi, äläkä keksi tekosyitä pitää jotakin esinettä, vaikka tiedät ettet tarvitse sitä. Kuvat ja muut sellaiset kannattaa ehdottomasti kuitenkin säilyttää!! Nimimerkillä, Olen kokenut tämän. Järjestele kaikki vielä nätisti paikoilleen ja heitä turhat jutut roskiin. Tavaroita voit antaa muille ihmisille tai vaikkapa läheisille.

Hyödynnä muita tavaroita

Kokeille joskus tutkia kaappejasi ja laatikoita. Löytyykö sieltä jotain, mikä voisi saa uuden mahdollisuuden huoneessasi? Jos sinulla on vaikkapa kirjahylly tai taso niiden päälle voi laittaa vaikkapa mitä ja saat niistä nätin näköisen. Kuvat ja muutkin pienet sisustusesineet esim. tekokukat kelpaavat hyvin. Mikä parasta. Niistä saa hyviä kuvia!


Kokonaan uusi järjestys

Oletko ikinä kokeillut huonekalujen järjestyksen vaihtamista? Välillä se sama tietty järjestys voi alkaa kyllästymään ja kaipaa jotain piristystä huoneeseen. Aina voi aloittaa jostain pienestä. Ensimmäiseksi voi kokeilla siirellä kevyempiä esineitä, joita on helppo kantaa. Kokeile erillaisia tapoja ja mieti, mihin niitä esineitä voi hyödyntää? Säilytän esimerkiksi. koulu laukkuani puukäsityössä tekemäni puutuolin päällä tällä hetkellä.










Kommentit

Suositut tekstit