Mikä on haastavinta blogissa? || Vastailen teidän lähettäämiin kysymyksiin


Olen ollut nyt tämän vuoden aikana aika hiljainen täällä blogissa, mutta sille on syynsä. Olen työstänyt yhtä salaista blogi postaustani useampia viikkoja ja se on vielä kesken. Postaus tulee olemaan yhdestä tärkeästä aiheesta ja vieläpä yhdestä suosikistani. En voi paljastaaa vielä mitään postauksesta, joten saatte nähdä sen sitten kun se tulee ulos. Ennen kyseistä postausta teen muutamia postauksia tänne blogiin. Instagram tililläni @syksyntyttoblog päivitän välillä elämääni. 

Teiltä on tullut taas, jonkin verran kysymyksiä instagramiin ja niin kuin postauksen aiheesta näkyy, tänään vastailen teidän kysymyksiin. Toivottavsti pidätte. 

Mikä bogin tekemisessä on kivointa ja mikä haastavinta?

Blogissa kivointa on kirjoittaminen ja se inspiroitunut ja motivoitunut olo, joka tulee kun kirjoittaa postauksia. Te lukijat ovat yksi paras asia blogissani. Haastavinta blogissa on blogi postauksien aiheiden keksiminen ja säännöllinen aktiivisuus. Juuri oikean aiheen keksiminen vie välillä tosi pitkään. Säänöllinen aktiivisuus on itselleni vaikeaa, kun teen aina arkipäivisin ja viikonloppuisin paljon muita asioita. Useimmiten blogi on jäänyt viimeiseksi. 

Tiedätkö vielä, minne haet peruskoulun jälkeen?

Itselleni on ollut melkein aina selvää, että haen lukioon sitten peruskoulun jälkeen. En tiedä mihin lukioon haen tai haenko jollekin tietylle linjalle tai tiettyyn aiheeseen painottuvaan lukioon. Pikkuhiljalleen on tajunnut, että minua kiinostaa media-ala, mutta aion luultavasti hakea normaaliin lukioon. 

Paras vuodenaika?

Paha kysymys, kun tykkään jokaisesta vuodenajasta. Ehkä se kesä ja syksy ovat parhaat. Niistä en osaa päättää suosikkiani. Kesässä on ehdottomasti parasta sää ja se, että silloin voi pukeutua shortseihin ja t-paitoihin sekä mennä rannalle. Syksyssä parasta on ruska ja ihanat syysillat led-valojen kanssa sekä se tunnelma. 

Suosikki maa ja kulttuuri?

Kulttuurista en tiedä, mutta suosikki maani on varmaankin Kalifornia. Pidän myös todella paljon Norjasta. 

Mitä on tiedossa ensi kesänä?

No kaikki rippi jutut ja tottakai rippileiri. Sen enempää en tiedä haavena olisi kyllä nähdä yksi ihana ihminen, jonka näin Uuden Päivän jäähyväiskonsertissa 24.11.2018 Tampere-Talossa. Tottakai aion nähdä kavereitani ja tehdä ihan perus asioita, mitä kesällä tehdään, mutta erityisiä suunitelmia ei ole tiedossa. 

Jälleen kerran näihin kysymyksiin oli ihana vastailla ja miettiä vastauksia. Haluaisitteko jopa enemmän tälläisiä postauksia? Kertokaa ihmeessä, jos haluatte. Mielipiteitä ja postaus ideoita saa aina heittää. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 




Kommentit

Suositut tekstit