Some kaikki kaikessa

Tiedättekö sen tunteen, kun koulupäivän jälkeen illalla lysähtää sängylle ja ajattelee: ''Nyt vihdoin ja viimein voin vain olla ja katsoa puhelinta.'' Makoilet siinä jonkin aikaa kunnes muistat, että sinulla oli vielä jotkut yksittäiset läksyt hoidettavana.

Vaikkei sitä kovin moni ihminen huomaa elämässäni, minulla on omatkin kiireeni. Teen läksyt samana päivänä kun ne tulevat. Kertaan kokeisiin. Laitan elämäni järjestykseen kalenterini ja muistiinpanovihkoni avulla. Kirjaan viikkojeni menoja ja kokeita sekä koealueita kalenteriini uudestaan ja uudestaan. Koulun ja tanssi sekä jooga harrastuksieni jälkeen muun liikenevän ajan käytän tähän. Minun puhelimeeni.

Päivitän tällä hetkellä kolmea instagram tiliäni parhaani mukaan. Keksin jokaiselle omat ideat ja kokeilen toteuttaa niitä. Muokkaan ja editoin instagramkuviani joita julkaisen. Laitan kullekin tilille uusia kuvia, videoita ja päivitän storya, kun muistan ja keksin ideoita. Teen sitä silloin, kun minulla on inspiraatiota ja motivaatiota.

Kirjoitan blogia ja koitan keksiä, joka päivä uusia ideoita. Otan kuvia blogiin ja katson niistä parhaat. Mietin, mikä on blogilleni hyväksi ja, mitä pitäisi jättää pois? Puntaroin valintojani instagram tilieni ja blogin välillä.

Joskus pienikin kiire elämässäni saattaa olla yksinkertainen. En ole vieläkään tehnyt yhdelle instagram tililleni kuvaa viikoksi tai sitten en ole vieläkään aloittanut kirjoittamaan postausta ja aivoni ovat aivan tyhjät. Tiedän, että tämä voi kuulostaa teistä hullulta. Miten jokin noin pieni asia, voisi muka olla kiireinen ja sitä aikaa ei voisi siirtää myöhemälle?

Melkein viikoittain minusta tuntuu siltä, että ympärilläni olevat ihmiset eivät ymmärrä sitä, kuinka suuri merkitys sillä pienelläkin ajalla on, minkä voisin käyttää sosiaaliseen mediaan, mutta minä rakastan tätä. Tästä on tullut minulle tapa ilmaista itseäni. Instagram ja blogini eivät ole vain yksittäisiä pieniä asioita vaan elämäntapa. Tämä on minulle melkein kuin kaikki kaikessa. 

Kommentit

Suositut tekstit