ReseptejĂ€ 2018- Smoothie bowlđŸ’•đŸ‘ŒđŸ»

Moii!!

TÀnÀ vuonna minÀ olen hurahtanut ihan kokonaan yhteen maailman parhaimpaan reseptiin. Onko joku teistÀ katsonut Miisan videoita? TÀmÀn vuoden alussa hÀneltÀ tuli video, jossa hÀn nÀytti kolme parasta smoothie bowl reseptiÀ. Kiinnostuin yhdestÀ niistÀ todella paljon ja pÀÀtin soveltaa sitÀ reseptiÀ itselleni sopivaksi. Nyt pÀÀtin sitten jakaa sen teille, jotta tekin voitte kokeilla tÀtÀ ihanaa reseptiÀ.

TÀhÀn tarvitset:

- Maitoa 
- jotain vanilja rahkaa
- marjoja ( itse kĂ€ytin mansikoita ) 1-3 dl 

Koristeluun:

- mustikoita 

1. Okei eli sitten vain kaadetaan kaikki aineet kesken tehosekoittimessa eli. Mansikat noin. 1-3 desiÀ sen mukaan miten paljon sitÀ tekee mieli syödÀ, vaniljarahkaa puolet purkista tai kokonaan riippuen kuinka paljon haluaa tehdÀ ja ihan pieni mÀÀrÀ maitoa.

Sitten vaan sekoitetaan! 💛
 
2.Kun ollaan sekoitettu ainekset keskenÀÀn tehosekoittimessa, niin voidaan etsiÀ joku kiva syvÀ lautanen tai kulho, johon sitten tÀmÀ smoothie kaadetaan.
 3. TĂ€hĂ€n seuraavaan vaiheeseen minĂ€ kĂ€ytin pakastemustikoita. Eli koristelin smoothie bowlin hienoksi tekemĂ€llĂ€ siihen sydĂ€mmen. Tietenkin tĂ€hĂ€n on monia erilaisia hienoja tapoja miten nĂ€itĂ€ voi koristella.
SiinĂ€ se nyt on! Ihanan raikas ja mansikkainen smoothie bowl! Niin ihanan virkistĂ€vĂ€ ja tĂ€yttĂ€vĂ€ vĂ€li - ja aamupala😊. Suosittelen ihmeessĂ€ kokeilemaan. ❤️

Kommentit

  1. Ihana resepti tĂ€ytyy kokeilla😍😍😍💕

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! On ihana kuulla ettĂ€ aiot testata tĂ€tĂ€ kyseistĂ€ reseptiĂ€. 😊💕

    VastaaPoista

LÀhetÀ kommentti

Suositut tekstit