Yksin kertaisesti maailman paras kirja!😍 || Girl Online - Omillaan

Aurinkoista pÀivÀÀ!!

TÀssÀ parin kuukauden sisÀllÀ luin Zoe Suggin uusimman kirjan. HÀn kirjoitti kirja sarjaa nimeltÀ Girl Online. Aloin lukemaan tuota sarjaa ihan ensimmÀisestÀ kirjasta lÀhtien viime vuoden huhtikuussa. SiitÀ on nyt vÀhÀn yli vuosi, kun aloitin lukemaan sitÀ kirja sarjaa ja myönnÀn nyt, ettÀ olen ollut ihan koukussa siihen.



Girl Online Omillaan kirjassa Penny on ystĂ€vĂ€ nuoren rokkistaran Noahin kanssa ja heillĂ€ oli edellisissĂ€ kirjoissa vĂ€hĂ€n sÀÀtöÀ. Noah on kadonnut maailman tuuliin. Penny lĂ€htee tutustumaan hĂ€nen ystĂ€vĂ€nsĂ€ kouluun, joka on taiteeseen painottuva. SiellĂ€ hĂ€n tutustuu kahteen mukavaan ihmiseen. Esiintymispelkoiseen Poseyhyn ja hurmaavana Callumiin.  Pennyn vanhin ja paras kaveri Elliot tarvitsee kipeĂ€sti hĂ€nen apuaan enemmĂ€n kuin koskaan ja samalla kun hĂ€n yrittÀÀ auttaa Elliottia, myös hĂ€nen uusi kaverinsa Poshey tarvitsisi apua. Uusi skottipoika Callum haluaisi olla Pennyn kanssa enemmĂ€n kuin ystĂ€viĂ€, mutta onnistuuko se kun kaikki tuntuu muistuttavan hĂ€ntĂ€ Noahista?

SiitÀ pÀivÀstÀ lÀhtien, kun aloin lukemaan tÀtÀ sarjaa, tykkÀsin siitÀ heti. Aivan alusta asti pystyin samaistua Pennyn kertomuksiin. TÀtÀ kirjaa kirjoitettiin minÀ muodossa ja siitÀ syystÀ pÀÀsin paljon tytön ajatuksiin ja tunteisiin syvemmin.

Kirja oli todella minun kaltainen ja tÀmÀ kirja on myös yksi syy, niistÀ miksi aloitin bloggaamisen. Kirja oli ja on edelleen todella inspiroiva ja siitÀ saan useimmiten uusia postaus ideoita blogiini.

Ihailen kirjan pÀÀhenkilöÀ todella paljon, koska hÀn toteuttaa kirjasarjan aikana suurimpia unelmiaan ja kestÀÀ kaikki matkalla tulevat esteet hienosti.

Se ettÀ kirjassa on tunnetiloja laidasta laitaan on yksi plussa. Pystyn todella hyvin itse samaistumaan tunteisiin ja tilanteisiin, mitÀ kirjan pÀÀhenkilö kokee. Kun pÀÀhenkilöllÀ menee huonosti tai hÀnellÀ on vÀhÀn synkempi kausi menossa eli. Tapahtuu jÀrkyttÀviÀ asioita mm. HÀnen kaverilla menee huonosti, ongelmat kasaantuvat tai hÀn eroaa. Niin niinÀ hetkinÀ minÀ itsekin olen surullinen, vihainen tai pettynyt johonkin kirjan henkilöön.

Kirjassa on paljon sellaisia aihe alueita joista minÀ pidÀn. Kirjassa on Romantiikka, Draamaa ja ehkÀ vÀhÀn myös seikkailullista henkeÀ.

Tarinan kerronta kirjassa oli itseni mielestÀ hyvÀ ja oli hyvÀ vaihtoehto ottaa siihen minÀ- muoto. EhkÀ ainut asia jonka keksin on ihan pienet kirjoitusvirheet. MyönnÀn ettÀ itsekin sorrun nÀihin pieniin ja ehkÀ vÀlillÀ vÀhÀn suurempiin kirjoitusvirheisiin, mutta ajattelin tuoda tÀhÀn jonkinlaisen kokonaisuuden kertomalla huonoja sekÀ hyviÀ puolia. Kirjassa ei ollut kumminkaan suuria kirjoitusvirheitÀ ihan vain joitain pieniÀ.

Kuvitus, omaperÀisyys, kirjoitus, visuaalisuus ja kaikki muu oli kerrassaan aivan mahtavaa. Tuo kirja on minulle sellainen voiman ja energian lÀhde elÀmÀÀn ja blogiin. Aina silloin kun luen noita Girl Online kirjoja tajuan, ettÀ tÀmÀ blogi on oikeasti minua varten tehty ja saan aivan tajuttoman paljon voimaa ja inspiraatiota blogiini. Minulle tulee myös monesti sellainen tunne, ettÀ kaikella tapahtuneella on tarkoitus ja ettÀ tÀmÀn piti mennÀ juuri nÀin.

Monissa arvosteluissa missÀ ollaan arvosteltu nÀitÀ eri Girl Online- kirjoja on ollut aika paljon kritiikkiÀ. Muistan kun kerran luin netistÀ arvosteluja ja yhdessÀ arvostelussa sanottiin, ettÀ kirjoitus oli huonoa ja se oli aikalailla lapsi meininkiÀ. NÀiden kirjojen fanina se taisi osua vÀhÀn, mutta kumminkin kun oottaa huomioon sen, ettÀ arvostelija oli ihan tÀysi-ikÀinen ja onhan se niin ettÀ kaikilla on omat mielipiteet. Ja kyllÀhÀn tuo kirja sopii itsenikin mielestÀ nuorille 11-17 vuotiaille suunnilleen.

Taisin kertoa tÀssÀ lÀhinnÀ vain omaa mielipidettÀ, enkÀ kauheasti yleisestÀ nÀkökulmasta. Lyhyesti sanottuna kirja on todella kuvitteellinen ja se saattaa inspiroida monia lukioita toteuttamaan unelmiaan. Sen lisÀksi kirja on tosi hauska ja saattaa nostattaa erilaisia tunteita pintaan. Jos sinÀ tykkÀÀt lukea, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tÀtÀ kirjaa. Sarja kannattaa aloittaa kokonaan alusta. Ai niin se vielÀ, ettÀ tuo kirjasarja ja pÀÀhenkilö on opettanut minulle seuraamaan unelmiaan.

Ihanaa pĂ€ivĂ€n jatkoa ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa! Olette tĂ€rkeitĂ€ minulle❤️. Ja hei, seuratkaa oikeasti teidĂ€n unelmia!😊







Kommentit

Suositut tekstit