Joulu, ehkĂ€ jopa paras asia vuodessa!🎅💕✨

Moi!

PidĂ€ttekĂ€ te joulusta?😌 MĂ€ suorastaan rakastan sitĂ€. Kuuntelen joka pĂ€ivĂ€ joululauluja🎅.TĂ€hĂ€n postaukseen ajattelin koota lempi juttuja joulun vietosta tai joulusta ylipÀÀtÀÀnsĂ€đŸ˜™đŸ’•.

1. Jouluruoka!😄 Itse en tykkÀÀ jouluruoassa laatikoista ja siitĂ€ sillistĂ€ (mitĂ€ nyt ikinĂ€ onkaan). Mutta kinkku on aina yhtĂ€ hyvĂ€Ă€đŸ’•. Joulupuuro on aivan Ă€lyttömĂ€n hyvÀÀ, varsinkin sokerikaneli sekotuksen kanssa👍.

2. Musiikki!😘 Niinkuin aikasemmin mainitsin, ettĂ€ kuuntelen joululauluja niin ne valloittavat sydĂ€mmeni✨. Suosikki lauluni niistĂ€ ovat tĂ€llĂ€ hetkellĂ€: LĂ€mmin lumi peittÀÀ maan, When chritmas comes around!🎅💗 NiitĂ€ kuunellessani tulee ihanan jouluinen fiilis ja se tuo rauhan sydĂ€mmeeni.

3. Sukulaisten ja perheen kanssa oleminen👭💓. Aina kun alan miettimÀÀn jouluaattoa minulle tulee mieleen se, kun olemme Ă€itini vanhemmilla ja teemme kaikkea kivaa😭❤. Se ettĂ€ saa olla lĂ€heisien kanssa on parasta✨.

4. Kuusen koristelu ja oman huoneen joulusisutus!😍 Vitsit kuusen laittaminen on ihanaa. MeillĂ€ on tekokuusi jonka koomme joka vuosi ja koristelemme sen💗❄. Kaikki joulupallot ja muut koristeet kertovat jokainen oman tarinansa, ja niitĂ€ on hauska muistella💕.

5. Muistot!😄💗 Monia muistoja on ehtinyt tulla jouluista nĂ€iden vĂ€hĂ€n yli 10 vuoden aikana🎅. Tietenkin mielessĂ€ni on vain pari edellistĂ€ vuotta.

6. Lahjat ja antamisen ilo!😄💕 Teettekö te joululahoja itse tai ostatteko niitĂ€? MinĂ€ ostan, ja olen ostanut niitĂ€ viimeiset kaksi vuotta👍. Ja siis onhan se pakko myöntÀÀ, ettĂ€ lahjat on ihania😍. Niiden antamisesta tulee myös hyvĂ€mieli ja kun nĂ€kee toisen reaktion siitĂ€ mitĂ€ olet sille ostanut, niin se nostattaa hymyn huulille❤.

7. Sitten viimeisenĂ€, muttei suinkaan vĂ€hĂ€isempĂ€nĂ€: Lumi!❄✨ Jos siellĂ€ jossain on lunta, niin ottakaa siitĂ€ ilo irti. (MistĂ€ arvaan ettĂ€ vaan Lapissa on lunta😂.) Se nostattaa jotenkin minun joulumielen todella korkealle🎅. Ja muutenkin lumi on iihanaa!💗

MistĂ€ asioista te pidĂ€tte joulusta? Tai mistĂ€ ette?😅 Olisi kiva kuulla niistĂ€ tuolla kommentteissa. Mutta mukavaa illan jatkoa teille ja nauttikaa💕. Ps. Joulukalenteri ohjelmana sekĂ€ ihan kalenterina on ihana juttu😄✨.



Suositut tekstit