5 vinkkiä hiustenhoitoon 2018



1. Hiusten pesemisen jälkeen ei pitäisi harja hiuksia vielä silloin, kun ne ovat märät. Se tekee hiuksista takkuisemmat ja sen jälkeen hiuksia on vaikeampi selvittää kun ne ovat kuivat. Niiden pitäisi antaa kuivua lähes kokonaan ja kuivata vasta sitten ensimmäistä kertaa pesun jälkeen.

2. Hiusten harjaaminen kannattaa aloittaa aina alhaalta ja edetä ylöspäin. Kun aloittaa latvoista ja harjaa pieniä osia kerrallaan törmää helpommin yleisiin takkuihin ja pystyy selvittämään ne. 
Sitten siitä vaan edetään aina ylös päin asti ja harjataan hellästi, mutta niin että mahdolliset takut lähtevät. Näin on helpompi harjata hiukset ja saada ne selvitetyksi.

3. Hiustenpseun aikana ja sen jälkeen ei kannata muotoilla tai yrittää laittaa niitä johonkin muoton, vaikka sen takia, että roikkuvat hiukset saattaisivat kutittaa ihoa tai muuten vain ärsyttää kun ne roikkuvat silmien edessä. Jos mitenkään on mahdollista pitäisi vain kestää se pieni tuska ja vaikka kokeilla heilauttaa päätä, jotta hiukset vaihtaisivat paikkaa, eivätkä tulisi eteen. Ainakin itselläni, jos laitan hiuksiani koko ajan edestä pois tai korvan taakse, niiden latvoista tulee helpommin takkuiset ja niitä on melkein mahdoton selvittää.

4. Kuivaan hiukseni aina pää alaspäin. Puristan hiuksistani vedet pois ja käyn läpi vähän hiuksia pyyhkeellä, jotta saan kosteutta paremmin pois. Sitten vain pöyhin niitä hiuksia vähän ja kuivaan niskaa. Todella helppoa, eikä aikaa kulu paljon.

5,  Jos sinulla on sähköiset hiukset kuten minulla, etkä pääse sähköisistä hiuksista eroon kannattaa ostaa hiusöljy. Se auttaa sähköisyyteen.

Oliko näistä vinkeistä hyötyä sinulle?







Kommentit

Suositut tekstit